VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Fly In Safari Botswana

Fly In Safari Botswana

Door de ligging van accommodaties in moeilijk bereikbare en afgelegen delen van een park of concessie en de grote onderlinge afstanden reist u in Botswana doorgaans per propellervliegtuigje. De vliegtuigjes vertrekken vanuit Maun of Kasane en maken onderweg maximaal drie stops om passagiers op te halen en/of af te leveren. Gezien de zeer beperkte ruimte aan boord voor bagage, bent u gebonden aan strikte richtlijnen ten aanzien van uw bagagevrijdom. In de regel is dat 1 weekendtas zonder frame of wieltjes plus 1 stuk handbagage van tezamen 20 kg per persoon. Indien u met meer bagage reist, informeert u dan bij ons naar de mogelijkheden voor vervoer of het tijdelijk in bewaring geven van uw overbagage.

Geeft u bij boeking van uw reis ook uw lichaamsgewicht door. De mee te nemen brandstof in het vliegtuigje hangt namelijk af van het gezamenlijk gewicht van passagiers en bagage.

Er is geen vast vluchtschema voor de chartervliegtuigjes. Een dag voor vertrek wordt het definitieve vluchtplan vastgesteld en worden alle accommodaties op de hoogte gesteld van de aankomst- en vertrektijden van hun gasten. Uiteraard zal er rekening gehouden worden met de aankomst- en vertrektijd van uw internationale vluchten, maar bij vluchten tussen camps onderling kan geen voorkeur voor een vertrektijd worden aangegeven.

Indien u last heeft van luchtziekte, zorgt u dan zelf voor de benodigde medicatie en neem voldoende water mee aan boord.

Best of Botswana superior
1 Best of Botswana superior Fly In Safari Botswana Botswana, Maun,

Tijdens deze 9-daagse rondreis bezoekt u de bekendste safarigebieden in het noorden van Botswana. Deze reis wordt zowel in een standaard (3*) als in een superior variant (4*) aangeboden. 

Botswana Migrations
2 Botswana Migrations Fly In Safari Botswana Botswana, Boteti rivier,

In deze 7-daagse rondreis ligt de nadruk op het bezoeken van de gebieden in Botswana die bekend staan om de jaarlijkse migratie van duizenden zebra’s en gnoes, de grootste migratie in zuidelijk Afrika. 

Big Five of Botswana
3 Big Five of Botswana Fly In Safari Botswana Botswana, Central Kalahari concessie,

Een complete en gevarieerde 11-daagse rondreis naar alle safarigebieden van Botswana. U verblijft in bijzondere en comfortabele 3* lodges en tented camps. 

Highlights of Botswana
4 Highlights of Botswana Fly In Safari Botswana Botswana, Maun,

In het korte tijdsbestek van 7 dagen bezoekt u tijdens deze rondreis drie populaire gebieden, waar u zowel safari's op het land als op het water maakt. Deze reis is het hele jaar mogelijk; in elk seizoen komt u voor andere verrassingen te staan. 

Botswana Impressions
5 Botswana Impressions Fly In Safari Botswana Botswana, Maun,

Voor wie maar weinig tijd heeft om Botswana te bezoeken, maar toch een goede indruk wil hebben van de safarimogelijkheden, is deze luxe 7-daagse reis een uitkomst. U verblijft in 5-sterrenlodges in de Okavango Delta, Chobe en Victoria Falls. 

Romantic Botswana
6 Romantic Botswana Fly In Safari Botswana Botswana, Makgadikgadi Pan,

Als luxe, comfort en sfeer een belangrijk deel zijn van uw ideale vakantie, kijkt u dan eens naar deze 7-daagse rondreis. Niet alleen verblijft u in prachtige en romantische accommodaties, ook uw belevenissen dragen bij aan een onvergetelijke reis. 

Classic Botswana
7 Classic Botswana Fly In Safari Botswana Botswana, Chobe Enclave,

Tijdens deze 9-daagse fly-in safari wordt een ultieme safaribeleving gecombineerd met bijzondere en kleinschalige accommodaties, waar een klassieke safarisfeer en hedendaags comfort smaakvol worden gecombineerd. 

Wildlife and Water Wonders in Botswana
8 Wildlife and Water Wonders in Botswana Fly In Safari Botswana Botswana, Selinda Game Reserve,

Op drie waterrijke locaties maakt u tijdens deze 7-daagse rondreis kennis met afwisselende landschappen, flora en fauna: de Okavango Delta, de Selinda Spillway en de Chobe rivier. Een bijzonder verblijf op een huisboot is inbegrepen. 

Botswana by Natural Selection
9 Botswana by Natural Selection Fly In Safari Botswana Botswana, Boteti rivier,

Tijdens deze 7-daagse safari bezoekt u drie verschillende lodges die speciaal geselecteerd zijn vanwege hun fantastische ligging, uitstekende gidsen, bijzondere sfeer en unieke “selling point”.