VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Combinatiereizen

Combinatiereizen

Botswana ligt ingeklemd tussen Zuid-Afrika, NamibiŽ, Zimbabwe en Zambia. Het is daardoor vrij eenvoudig om deze landen te combineren met een safari in Botswana. Elk land is anders en heeft zijn eigen karakteristieken.

Wordt u bijvoorbeeld aangetrokken door de veelzijdige stad Kaapstad, de wijngebieden en de imposante natuur van de Tuinroute, maar wilt u voor uw safari’s naar minder drukke en pure safarigebieden?

Of trekt de stilte, leegte en ongereptheid van NamibiŽ u aan en wilt u een klim naar de top van de torenhoge zandduinen van Sossusvlei combineren met een rustige mokorotocht in de Okavango Delta?

En wat dacht u van een  strandvakantie aan Lake Malawi na afloop van uw safari in Botswana?

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij stellen uw droomreis samen. Ter inspiratie hebben wij al enkele combinatiereizen voor u uitgedacht.

Botswana Impressions
1 Botswana Impressions Fly In Safari Botswana Botswana, Maun,

Voor wie maar weinig tijd heeft om Botswana te bezoeken, maar toch een goede indruk wil hebben van de safarimogelijkheden, is deze luxe 7-daagse reis een uitkomst. U verblijft in 5-sterrenlodges in de Okavango Delta, Chobe en Victoria Falls. 

Botswana on a Budget
2 Botswana on a Budget Voordeel Safari Botswana Botswana, Makgadikgadi Pan,

Wilt u dolgraag naar Botswana maar gaat het prijsniveau van een fly-in safari uw budget te boven? Kijk dan eens naar deze 10-daagse rondreis. Een leuk en afwisselend programma met een prima prijs-kwaliteitverhouding. 

Family Safari Botswana
3 Family Safari Botswana Fly In Safari Botswana Botswana, Maun,

Wilt u uw kinderen al jong laten kennismaken met de ongerepte natuur, de dieren en de bevolking van Botswana? Dan hebben wij voor u deze 10-daagse rondreis samengesteld. Alle accommodaties beschikken over een familiekamer. 

Classic Botswana
4 Classic Botswana Fly In Safari Botswana Botswana, Chobe Enclave,

Tijdens deze 9-daagse fly-in safari wordt een ultieme safaribeleving gecombineerd met bijzondere en kleinschalige accommodaties, waar een klassieke safarisfeer en hedendaags comfort smaakvol worden gecombineerd. 

Self drive Botswana and Caprivi
5 Self drive Botswana and Caprivi Self drive Botswana Botswana, Maun,

Voor deze 13-daagse self-drive heeft u geen 4x4 auto nodig. De doorgaande wegen zijn geasfalteerd en de activiteiten worden uitgevoerd in voertuigen van de lodge. Ook voor de minder ervaren Afrika-reiziger is deze reis dus uitermate geschikt. 

Kampeersafari Op avontuur door NamibiŽ en Botswana
6 Kampeersafari Op avontuur door NamibiŽ en Botswana Kampeersafari NamibiŽ, Windhoek,

Maak een prachtige combinatie van de hoogtepunten van NamibiŽ en Botswana tijdens deze complete en avontuurlijke 22-daagse reis!