VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Excursies en minitours

Excursies en minitours

Vanuit Kasane bent u in anderhalf tot twee uur in Livingstone (Zambia) of Victoria Falls (Zimbabwe). Een safari in Botswana is dus eenvoudig te combineren met een paar dagen verblijf in ťťn van deze plaatsen, waar u de beroemde Victoria watervallen kunt bezoeken, een helikoptervlucht boven de watervallen kunt maken, kunt bungeejumpen, raften, kanovaren of gewoon heerlijk relaxen bij het zwembad van uw hotel.

Onderstaand hebben wij een aantal minitours vermeld met twee overnachtingen in Victoria Falls of Livingstone en twee overnachtingen in of nabij het Chobe National Park. De accommodaties zijn om specifieke redenen (bijv. sfeer, grootte, comfort, ligging) geselecteerd en gecombineerd, maar u kunt ook uw eigen minitour samenstellen met accommodaties van uw keuze. Deze minitours kunnen bijvoorbeeld als verlenging worden geboekt op een reis door Zuid-Afrika of NamibiŽ.

Vanuit Maun is er een dagelijkse vliegverbinding met Kaapstad en Johannesburg. U kunt uw safari in Botswana dus ook combineren met een paar dagen in deze bruisende metropolen.

Wij hebben een aantal ideeŽn al voor u op een rijtje gezet, maar informeer gerust naar meer mogelijkheden.

Minitour Victoria Falls en Chobe standaard
1 Minitour Victoria Falls en Chobe standaard Excursies en minitours Botswana, Kasane en Kazungula,

Tijdens deze minitour verblijft u in middenklasse guesthouses / boetiekhotels die door de eigenaren worden gerund en waar persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel staan. 

Minitour Victoria Falls en Chobe superior 1
2 Minitour Victoria Falls en Chobe superior 1 Excursies en minitours Botswana, Kasane en Kazungula,

Tijdens deze minitour verblijft u in twee viersterrenlodges aan de oevers van de Zambezi rivier die van alle gemakken zijn voorzien. 

Minitour Victoria Falls en Chobe superior 2
3 Minitour Victoria Falls en Chobe superior 2 Excursies en minitours Botswana, Kasane en Kazungula,

De lodges die in deze minitour zijn gecombineerd, zijn beide centraal gelegen en bieden zeer comfortabele accommodatie op viersterrenniveau. 

Minitour Victoria Falls en Chobe luxe
4 Minitour Victoria Falls en Chobe luxe Excursies en minitours Botswana, Kasane en Kazungula,

Indien u van luxe, comfort en privacy houdt, kies dan deze minitour. U verblijft in twee subliem gelegen vijfsterren accommodaties waar het u aan niets zal ontbreken. 

Minitour Livingstone en Chobe standaard 1
5 Minitour Livingstone en Chobe standaard 1 Excursies en minitours Botswana, Kasane en Kazungula,

De grote gemene deler in deze minitour is het verblijf in eco-lodges: kleinschalige duurzame 3* lodges die uit lokale materialen zijn opgetrokken en mooi opgaan in de omringende natuur. 

Minitour Livingstone en Chobe standaard 2
6 Minitour Livingstone en Chobe standaard 2 Excursies en minitours Botswana, Chobe Forest Reserve,

Kleinschalig, Afrikaans, rustig gelegen, ongedwongen en persoonlijke service kenmerken de twee 3*-4* lodges uit deze minitour. 

Minitour Livingstone en Chobe superior
7 Minitour Livingstone en Chobe superior Excursies en minitours Botswana, Chobe Forest Reserve,

Zowel in Zambia als in Botswana verblijft u in eigentijdse 4*+ lodges in een Afrikaans 'jasje'. Buiten de toeristisch drukke gebieden kunt u van de natuur, dieren en rust genieten. 

Minitour Johannesburg
8 Minitour Johannesburg Excursies en minitours Zuid Afrika, Johannesburg,

Deze minitour laat u in 4 dagen kennismaken met Johannesburg, Soweto en Pretoria. Diverse facetten uit het heden en verleden passeren de revue. 

Minitour Kaapstad
9 Minitour Kaapstad Excursies en minitours Zuid Afrika, Kaapstad,

Verblijf voor of na uw safari in Botswana 5 dagen in de Moederstad Kaapstad. Tijdens diverse excursies maakt u kennis met de stad, het Kaapse schiereiland en de wijnstreek.