VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Familie Safari Botswana

Familie Safari Botswana

Ook voor gezinnen met kinderen is Botswana een geweldige vakantiebestemming. Aangezien er voor bepaalde activiteiten een minimum leeftijd geldt en de meeste accommodaties geen aparte faciliteiten hebben voor de allerkleinsten, raden wij zelf een safari in Botswana aan voor kinderen vanaf 6 jaar.

Er zijn verschillende accommodaties die over een familietent of –chalet beschikken.  Daarnaast worden voor kinderen regelmatig speciale activiteiten georganiseerd of aparte maaltijden bereid. In bepaalde concessies, zoals de Khwai concessie of het Chobe Forest Reserve, zijn ook dorpjes te vinden die u kunt bezoeken. De kinderen kunnen hier kennismaken met hun leeftijdsgenootjes, een kijkje nemen in hun school of met elkaar een balletje trappen.

In enkele accommodaties bent u verplicht een toeslag te betalen voor activiteiten op privébasis indien u met kinderen reist tot 12 jaar. In de beschrijving van de accommodaties vindt u hierover meer informatie.

Met uitzondering van enkele accommodaties in de directe omgeving van Maun of Kasane, beschikken de lodges en tented camps in de safarigebieden niet over internet. Wel kunnen elektronische apparaten (zoals tablets) in de meeste accommodaties worden opgeladen.

Family Safari Botswana
1 Family Safari Botswana Fly In Safari Botswana Botswana, Maun,

Wilt u uw kinderen al jong laten kennismaken met de ongerepte natuur, de dieren en de bevolking van Botswana? Dan hebben wij voor u deze 10-daagse rondreis samengesteld. Alle accommodaties beschikken over een familiekamer.