VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Mobiele Safari Botswana

Mobiele Safari Botswana

Beleef het ultieme ‘Out of Africa’ gevoel tijdens een mobiele safari. Een mobiele safari is een rondreis waarbij het camp en personeel met u meereist. Deze vorm van safari is ideaal als u met vrienden of familie reist. Wij bieden uitsluitend mobiele safari’s op exclusieve – privé – basis aan.

Terwijl u geniet van de natuur en de wilde dieren, bouwt het personeel een camp op op een  camping in het park. Deze campings zijn niet omheind (dieren kunnen er dus gewoon doorheen lopen) en niet voorzien van stromend water en elektriciteit. Water wordt daarom in ruime mate meegenomen in een apart voertuig, net als al het materiaal. Elektriciteit wordt opgewekt door middel van zonne-energie.

Als u aan het einde van de dag terugkeert van uw safari staat uw tent al klaar en wordt uw favoriete drankje ingeschonken bij het kampvuur. De potten en pannen pruttelen al op het vuur en even later schuift u aan voor een heerlijk driegangen bushdiner bij het licht van kaarsen, gaslampen en miljoenen sterren.

In uw tent staan twee comfortabele bedden met matrassen, opgemaakt met fris beddengoed. Uw badkamer met toilet en bucket shower bevindt zich achter uw tent. Handdoeken, zeep, shampoo en body lotion zijn aanwezig. Er is geen stromend water, dus in samenspraak met u zorgt het personeel ervoor dat de bucket gevuld is met warm water als u een douche wilt nemen.

Na een licht ontbijt gaat de volgende ochtend uw game drive van start in een open safarivoertuig met comfortabele stoelen en voldoende ruimte om uw spullen op te bergen. In de auto is een koelkastje om uw drankjes koel te houden en een mogelijkheid om de batterij van uw camera op te laden. Bij terugkeer in het camp staat een uitgebreide warme en koude brunch voor u klaar.

Een mobiele safari kunt u helemaal naar eigen wens (laten) samenstellen. De meest gebruikelijke route start in Maun en gaat via Moremi, Savuti en Chobe naar Kasane, maar het is ook mogelijk een bezoek aan het Central Kalahari Game Reserve en de Makgadikgadi en/of Nxai zoutpannen in te plannen. U kunt ook een combinatie maken van een paar dagen mobiele safari met een paar dagen in een lodge. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Boek uw reis minstens een jaar van tevoren, want de beschikbaarheid van de campings is beperkt!

Mobiele Safari Botswana
1 Mobiele Safari Botswana Mobiele Safari Botswana Botswana, Maun,

Privésafari in de sfeer van 'Out of Africa'. Uw camp reist met u mee door de parken van Botswana. Terwijl u geniet van uw safari, bouwt het personeel uw camp op, bereidt de maaltijden en schenkt een koel drankje in als u in het camp arriveert.