VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Rivier Safari Botswana

Rivier Safari Botswana

Sluit uw safari in Botswana af met een cruise van enkele dagen op de Chobe rivier in één van  de luxe ‘huisboten’ van de Zambezi Queen Collection. 

Kies uit een verblijf van één nacht of langer op één van de drie Chobe Princesses, of een verblijf van twee of drie nachten op het vijfsterrenschip Zambezi Queen. Vanaf 2018 verblijft u op de Chobe Princesses ook standaard twee of drie nachten, afhankelijk van de gekozen vertrekdag.


Aan boord wordt u verwend met de heerlijkste gerechten en verfrissende cocktails. Kleine motorboten (tenders) maken het mogelijk om uitstapjes te maken naar dorpjes aan de oevers, een paar uurtjes te gaan vissen of om naar de wal te varen voor een game drive in het Chobe National Park.


De boten van Chobe Princesses hebben maximaal 8 of 10 passagiers aan boord, de Zambezi Queen kan maximaal 30 passagiers huisvesten in luxe suites die van alle gemakken zijn voorzien.


Reist u in een groter gezelschap van vrienden of familie, dan kunt u een boot ook op exclusieve basis huren, inclusief personeel.

Wildlife and Water Wonders in Botswana
3 Wildlife and Water Wonders in Botswana Fly In Safari Botswana Botswana, Selinda Game Reserve,

Op drie waterrijke locaties maakt u tijdens deze 7-daagse rondreis kennis met afwisselende landschappen, flora en fauna: de Okavango Delta, de Selinda Spillway en de Chobe rivier. Een bijzonder verblijf op een huisboot is inbegrepen.