VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Self-drive Botswana

Self-drive Botswana

Een rondreis maken per huurauto is in Botswana een ander verhaal dan in de buurlanden Zuid-Afrika en NamibiŽ. Vooral als u van de gebaande wegen afwijkt en dwars door de wildparken Moremi en Chobe van Maun naar Kasane rijdt. Voor de ťťn een lang gekoesterde wens, voor de ander net iets tť avontuurlijk. Dus weet waar u aan begint.

Hier zijn geen geasfalteerde wegen, geen tankstations en geen wegenwacht. Een self-drive door dit gebied vergt dus (4x4) ervaring en een zeer goede voorbereiding. Daarnaast moet u zich realiseren dat u dwars door het leefgebied van gevaarlijke dieren rijdt. Enige kennis over het gedrag van dieren en hoe u daarop moet anticiperen is dan ook een vereiste voor het veilig bereiken van uw eindbestemming.

Beschikt u niet over de benodigde kennis en ervaring, maar wilt u toch Botswana over land bereizen, dan kunnen wij u toch een prima alternatief bieden. U volgt de doorgaande wegen buiten de wildparken om en verblijft in een comfortabele lodge bij de ingang van het park. Hier kunt u deelnemen aan de activiteiten die door de lodge worden georganiseerd.

Self drive Botswana and Caprivi
1 Self drive Botswana and Caprivi Self drive Botswana Botswana, Maun,

Voor deze 13-daagse self-drive heeft u geen 4x4 auto nodig. De doorgaande wegen zijn geasfalteerd en de activiteiten worden uitgevoerd in voertuigen van de lodge. Ook voor de minder ervaren Afrika-reiziger is deze reis dus uitermate geschikt. 

Kampeersafari Op avontuur door NamibiŽ en Botswana
2 Kampeersafari Op avontuur door NamibiŽ en Botswana Kampeersafari NamibiŽ, Windhoek,

Maak een prachtige combinatie van de hoogtepunten van NamibiŽ en Botswana tijdens deze complete en avontuurlijke 22-daagse reis!