U bent hier : Startpagina | Travel for Impact

 Travel for Impact

Door uw reis bij GoBotswana te boeken draagt u automatisch bij aan Travel for Impact (TFI), een organisatie die diverse goede doelen in Botswana ondersteunt. Zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen, wordt US$ 1 per persoon per nacht van uw reis aan TFI gedoneerd.

Waar gaat dit geld naar toe?

Travel for Impact werkt nauw samen met diverse lokale partners en ondersteunt hen niet alleen financieel, maar ook door het geven van praktische tips voor een effectief en duurzaam beleid. Enkele partners die TFI ondersteunt zijn:
• Bana Ba Letsatsi – ontfermt zich over kwetsbare kinderen in Maun.
• Women Against Rape – ondersteunt vrouwen en kinderen d.m.v. traumaverwerking, gezondheidszorg, rechtshulp, veilig onderkomen en onderwijs.
• Maun Animal Welfare Society (MAWS) – vangt dieren op waarvan de eigenaren niet over de benodigde financiële middelen beschikken. In de kliniek zijn internationale dierenartsen op vrijwillige basis werkzaam, die katten en honden steriliseren en vaccineren en hulp bieden in geval van nood.

Indien u meer wilt doneren dan US$ 1 per persoon per nacht, dan is dat mogelijk. Geef aan ons door welk bedrag u wilt doneren, dan tellen wij dit bedrag op bij uw reissom en maken wij het bedrag rechtstreeks over aan TFI.

Kijk voor meer informatie over het goede werk van TFI op hun website.