U bent hier : Startpagina | Uw reisadviseur

 Uw reisadviseur

  • Uw reisadviseur

Dumêla!

Mijn naam is Karin van der Helm en ik ben uw contactpersoon van GoBotswana.

Mijn liefde voor Afrika is begonnen in 1991, toen ik voor het eerst kennismaakte met dit prachtige continent. Die liefde is in de loop der jaren alleen nog maar sterker geworden, dankzij de vele reizen die ik heb mogen maken, waaronder naar Botswana.

Waarom Botswana, zult u wellicht denken. Die vraag kan ik slechts ten dele beantwoorden. De ongerepte natuur, de wilde dieren, culturen die soms wel tienduizenden jaren oud zijn, de stilte – slechts doorbroken door een brullende leeuw, trompetterende olifanten of kwetterende vogels, de verhalen die loskomen rond een intiem kampvuur. En dat alles onder een afdak van ontelbare sterren. Het gevoel dat dit alles bij mij losmaakt, kan ik niet met woorden omschrijven. Dat moet u zelf ervaren.

In de afgelopen 27 jaar heb ik voor tal van mensen reizen naar Afrika mogen organiseren. Unieke reizen, die nog steeds mooie en onvergetelijke herinneringen oproepen. Ik ben gespecialiseerd in het samenstellen van maatwerkreizen, waarin ik uw wensen zo goed mogelijk weet te verpakken. Reizen die verrassen, logistiek kloppend zijn en waar de prijs-kwaliteit- verhouding in balans is.

Op deze website staan al diverse reizen vermeld die ter inspiratie kunnen dienen voor uw ideale reis naar Botswana. Kunt u uw wensen niet terugvinden in één van deze reizen? Bel of mail mij gerust voor de mogelijkheden en een gratis en vrijblijvend reisvoorstel. Vindt u het prettig om uw wensen persoonlijk door te spreken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons kantoor of bij u thuis.

Uw reis is bij mij in vertrouwde handen.

Karin van der Helm
Tel. 020-238 2933
info@gobotswana.nl