VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Verlenging Livingstone

Verlenging Livingstone

Vanuit Kasane bent u in circa twee uur in Livingstone (Zambia). Een safari in Botswana is dus eenvoudig te combineren met een paar dagen verblijf in Livingstone, waar u onder andere de beroemde Victoria watervallen kunt bezoeken of gewoon heerlijk relaxen bij het zwembad van uw hotel of lodge.

Alle accommodaties die wij voor u hebben geselecteerd liggen aan de Zambezi rivier. Ze zijn kleinschalig van opzet, bieden rust en privacy en sluiten daardoor uitstekend aan op een verblijf in de bush. Alle maaltijden en de meeste drankjes zijn standaard bij uw verblijf inbegrepen en daarnaast kunt u kiezen uit een aantal gratis activiteiten.

Mocht de lodge van uw voorkeur niet in onderstaand rijtje voorkomen, laat u het ons dan weten. Wij kunnen diverse alternatieven aanbieden.

Ook is het mogelijk uw verblijf in Zambia uit te breiden met een safari in de parken Kafue, South Luangwa en/of Lower Zambezi. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij stellen een mooie reis op maat voor u samen.

Onderstaande arrangementen zijn uitsluitend boekbaar in combinatie met een reis door Botswana, Zimbabwe, Zuid-Afrika of Namibië verzorgd door GoBotswana of één van haar partners.

Verlengingsarrangement Waterberry Zambezi Lodge
1 Verlengingsarrangement Waterberry Zambezi Lodge Verlenging Livingstone Botswana, Kasane en Kazungula,

Verblijf van 2 nachten in een comfortabele 3* lodge aan de Zambezi rivier, tegenover het Zambezi National Park en ongeveer halverwege Kazungula en Livingstone. 

Verlengingsarrangement Sindabezi Island
2 Verlengingsarrangement Sindabezi Island Verlenging Livingstone Botswana, Kasane en Kazungula,

Verblijf van 2 nachten op een idyllisch eilandje in de Zambezi rivier, tussen de grensovergang Kazungula (Botswana) en Livingstone (Zambia). 

Verlengingsarrangement Thorntree River Lodge
3 Verlengingsarrangement Thorntree River Lodge Verlenging Livingstone Botswana, Kasane en Kazungula,

Arrangement van 2 nachten in een recent gerenoveerde 4* lodge aan de oevers van de Zambezi rivier in Zambia. De lodge is eigentijds ingericht en alle kamers hebben een privézwembadje. 

Verlengingsarrangement Tongabezi Lodge
4 Verlengingsarrangement Tongabezi Lodge Verlenging Livingstone Botswana, Kasane en Kazungula,

Verblijf van 2 nachten in één van de meest romantische en exclusieve lodges van zuidelijk Afrika.