VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Verlenging Victoria Falls

Verlenging Victoria Falls

Vanuit Kasane bent u in anderhalf uur in Victoria Falls (Zimbabwe). Een safari in Botswana is dus eenvoudig te combineren met een paar dagen verblijf in Victoria Falls, waar u de beroemde Victoria watervallen kunt bezoeken, een helikoptervlucht boven de watervallen kunt maken, kunt bungeejumpen, raften, kanovaren of gewoon heerlijk relaxen bij het zwembad van uw hotel.

Onderstaand hebben wij een aantal verlengingsarrangementen vermeld met twee overnachtingen in Victoria Falls, een transfer vanaf Kasane en een vertrektransfer naar de luchthaven van Victoria Falls of in omgekeerde richting. In deze arrangementen hebben wij niet altijd gekozen voor de goedkoopste kamer; als wij menen dat een iets duurdere kamer absolute meerwaarde biedt, is de duurdere kamer inbegrepen. Zie ook de beschrijving van het arrangement.

Mocht u een ander hotel in Victoria Falls in gedachten hebben, informeer dan naar de mogelijkheden of kijk op de website van GoZiimbabwe.

Onderstaande arrangementen zijn uitsluitend boekbaar in combinatie met een reis door Botswana, Zimbabwe, Zuid-Afrika of Namibië, verzorgd door GoBotswana of één van haar partners.

Verlengingsarrangement Batonka Guest Lodge
1 Verlengingsarrangement Batonka Guest Lodge Verlenging Victoria Falls Zimbabwe, Victoria Falls,

Dit arrangement omvat een verblijf van 2 nachten in een prettig en persoonlijk boetiekhotel op loopafstand van het centrum van Victoria Falls. 

Verlengingsarrangement aZambezi River Lodge
2 Verlengingsarrangement aZambezi River Lodge Verlenging Victoria Falls Zimbabwe, Victoria Falls,

Voor of na uw safari in Botswana verblijft u 2 nachten in het populaire 4-sterrenhotel A'Zambezi River Lodge, aan de oevers van de Zambezi rivier, een paar kilometer buiten het centrum van Victoria Falls. 

Verlengingsarrangement Ilala Lodge
3 Verlengingsarrangement Ilala Lodge Verlenging Victoria Falls Zimbabwe, Victoria Falls,

U verblijft 2 nachten in het meest centraal gelegen hotel in Victoria Falls: Ilala Lodge. De watervallen, winkels, restaurants en lokale marktjes zijn op loopafstand bereikbaar. 

Verlengingsarrangement Victoria Falls Safari Lodge en Suites
4 Verlengingsarrangement Victoria Falls Safari Lodge en Suites Verlenging Victoria Falls Zimbabwe, Victoria Falls,

Als u geen genoeg kunt krijgen van de Afrikaanse savanne, verleng dan uw safari in de Victoria Falls Safari Lodge of, als u met vrienden of familie reist, de naastgelegen Safari Suites. 

Verlengingsarrangement The Victoria Falls Hotel
5 Verlengingsarrangement The Victoria Falls Hotel Verlenging Victoria Falls Zimbabwe, Victoria Falls,

Een stijlvolle start of afsluiting van uw safari in 'the grand old lady of Victoria Falls', The Victoria Falls Hotel. Koloniale grandeur op vijfsterrenniveau. 

Verlengingsarrangement Victoria Falls River Lodge
6 Verlengingsarrangement Victoria Falls River Lodge Verlenging Victoria Falls Zimbabwe, Victoria Falls,

Een paar kilometer buiten de drukte van Victoria Falls ligt, aan de oevers van de Zambezi rivier, de luxe vijfsterrenlodge Victoria Falls River Lodge, uw basis voor de komende 2 nachten.